BAŞKANDAN AKÜLÜ ENGELLİ ARABASI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram hastalıklar nedeniyle engelli olan 56 yaşındaki Orhan Başar’a Akülü

BAŞKANDAN AKÜLÜ ENGELLİ ARABASI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram hastalıklar nedeniyle engelli olan 56 yaşındaki Orhan Başar´a Akülü Engelli Arabası verdi.
Düzce Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli insanlara çeşitli türde tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor. Bu kapsamda da hastalık nedeniyle bir bacağını kaybeden ve diğer bacağı da engelli olan Orhan Başar´a ´Akülü Engelli Arabası´ verildi. Başkan Bayram tüm insanların birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak ´ Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları söz konusudur. Bu amaçla engelli olmaktan kaynaklanan zorlukları ve sıkıntıları anlamamız ve bunları kolaylaştırmamız gerekir´ dedi.