BELEDİYENİN KONSERİNE

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Türk S

BELEDİYENİN KONSERİNE
İLGİ BÜYÜK OLDU
Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu´nun 2014 yılı ilk konseri 18 Temmuz Salonu´nda gerçekleştirildi. Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde TRT Sanatçısı ve koru şefi Ayşe Taş dinleyenleri büyüledi. Koro tarafından keman hediye edilen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram konsere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Bayram, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini dile getirdi.
Düzce Belediyesi bünyesindeki TSM Korosu´nun kurulduğu günden beri 4´üncü konseri icra edildi. 16´sı bayan olmak üzere 35 kişiden oluşan koro birbirinden güzel eserleri seslendirdi. İki bölüm halinde yapılan konsere ilgi büyük oldu. Konserde koro tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a da keman hediye edildi. Kısa bir konuşma yapan Başkan Bayram, öncelikle müzikseverlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ´ Koromuzun tüm elemanlarına ve şefimiz TRT Sanatçısı Ayşe Taş´a emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine de inanıyorum´ dedi. Koro ve solist şarkılarının ardından konserin son bölümünde şef Ayşe Taş birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Ayşe Taş şarkılarının bir bölümünü de izleyenler arasında söyledi.