BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ

Düzce Belediyesi tüm cenaze hizmetlerinde

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ
CENAZE HİZMETLERİ

Düzce Belediyesi tüm cenaze hizmetlerinde kesintisiz ve ücretsiz hizmet uygulamasını başlattı. Buna göre 24 saat üzerinden tüm cenaze hizmetleri belediyenin ilgili birimleri tarafından yürütülecek.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, cenaze hizmet uygulamasını genişlettiklerini belirtti ve 24 saat kesintisiz ve ücretsiz hizmet verileceğini açıkladı. Başkan Bayram bunun için belediyede  ´Alo 188 Cenaze Hattı´ kurulduğunu söyledi. Belediye tarafından cenaze hizmetlerine ilişkin uygulamanın devam ettiğini ifade eden Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi ´ Yeni uygulama ile cenaze işlemlerini 24 saat kesintisiz olarak gerçekleştiriyoruz. Ve bunların tamamı ücretsiz olacaktır. Amacımız insanların acılarını paylaşabilmek, onları acı günlerinde cenaze işlemleri ile uğraştırmamaktır´. Başkan cenaze hizmetleri için belediyede ´188´ nolu cenaze hattı açtıklarını belirtti.