YERALTI ÇÖP KONTEYNER

Düzce Belediyesi temizlik hizmetlerinde yeni uygulamayı hayata geçirdi. Şehir merkezinde ‘yer altı çöp konteynerleri’

YERALTI ÇÖP KONTEYNER
Düzce Belediyesi temizlik hizmetlerinde yeni uygulamayı hayata geçirdi. Şehir merkezinde ´yer altı çöp konteynerleri´ yerleştirildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yeni hizmetle şehir merkezinde görüntü kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.
Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde 42 noktaya yer altı çöp konteynerleri yerleştiriliyor. Temizlik işleri müdürlüğü tarafından daha önce tespit edilen noktalara yeni konteynerler konuluyor. Sahadaki uygulamayı denetleyen Başkan Bayram ´ yeni uygulamayla çöpün toplandığı bölüm yer altında kalıyor. Temizlik aracı konteynerleri toplamaya geldiğinde basit bir sistemle araca bağlanarak çöpler alınıyor. Böylelikle çöpten kaynaklanan olumsuz etkiler ve görüntü kirliliği ortadan kalkıyor´ dedi.