U 15 ŞAMPİYON OLDU

Düzce amatör futbolda 2013-2014 sezonunun

U 15 ŞAMPİYON OLDU

Düzce amatör futbolda 2013-2014 sezonunun ilk şampiyonu Düzce Belediyespor oldu. U 15 ligi finalinde rakibi Düzcespor´u zorlanmadan 3-0 yenen Düzce Belediyespor bu sonuçla ilimizi Mart ayında yapılacak olan bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
FİNALDE ZORLANMADI
U 15 liginin final maçında Düzce Belediyespor ve Düzcespor takımları karşı karşıya geldi. Nurettin Zafer stadında yapılan karşılaşmada Düzce Belediyespor 11-50 dakikalarda Beytullan ve 55 dakikada Onur´un attığı golle Düzcespor´u 3-0 yendi. Karşılaşmada Düzcespor´´dan Burak (dk.53) ve Düzce Belediyespor´dan Mertcan (dk.25) kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
KUPA TÖRENİ YAPILDI
Final maçının ardından U15 şampiyonu olan Düzce Belediyespor şampiyonluk kupasını ASKF Genel Başkanı Erdoğan Bıyık ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci´nin elinden aldı. Törende Düzce Belediyespor´u 3-0 yenilen Düzcespor´a madalyalarını Düzcespor alt yapı sorumlusu Hakan Zengin verdi. Törende Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ TFF İl Temsilci yardımcısı Bora Bilal Baykurt da hazır bulundu.
SEVİNÇ TURU
Şampiyonluk kupasını ASKF Genel başkanı Erdoğan Bıyık´ın elinden alan Düzce Belediyespor´lu futbolcular uzun lig maratonu sonrasındaki bu mutluluğu doyasıya kutladı.
U 15 LİGİNDEN KISA KISA
U 15 liginde A grubunda Düzcespor, Akçakocaspor.Beyköy Belediyespor, Düzce 1907 ve Yeni Taşköprüspor, B grubunda Düzce Belediyespor, Düzce İdmanyurduspor, Çilimli Belediyespor, Yığılcaspor ve 1934 Selamlarspor takımları mücadele etti. Lig sonunda . A grubunda Düzcespor ve Akçakocaspor, B grubunda Düzce Belediyespor ve Düzce İdmanyurduspor takımları yarı finale yükseldi.Yarı final maçlarında Düzcespor Düzce İdmanyurduspor´u 3-2, Düzce Belediyespor Akçakocaspor´u 7-1 yenerek finale adını yazdırdı. Final maçına çıkan ligin 2 yenilmeyen takımı Düzce Belediyespor ve Düzcespor takımları 70 dakika boyunca centilmence mücadele etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Düzce Belediyepor Mart ayında yapılacak olan grup maçlarında Düzce ilini temsil edecek. ( Kaynak: Düzce Damla Gazetesi Kenan Işık)

DİĞER MAÇLAR
Basketbol
Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz sezonun son maçında Eskişehir Anadolu Üniversitesini 67-47 gibi net bir skorla yendi. Düzce 18 Temmuz spor salonunda yapılan karşılaşmada periyotlar 13-5,25-19,43-25 ve karşılaşma 67-47 bitti. Grubunda 3. olarak üçüncü lige çıkmayı başaran temsilcimiz şimdi ikinci lige yükselme maçlarına katılacak.
Voleybol
Erkekler 2. voleybol ligindeki temslicimiz Düzce Belediyespor deplasmanda Bahçelievler Belediyespor´u 3-0 yendi. İstanbul´da oynanan karşılaşmanın setleri 25-21,25-18 ve 25-22 temsilcimiz lehine bitti. Düzce Belediyespor ligdeki 15. maçını 01 Şubat 2014 Cumartesi günü Yenişehir Belediyespor ile oynayacak.Temsilcimiz halen erkekler 2. voleybol ligi A grubunda Beşiktaş ve Bornova Anadolu Lisesi takımlarının ardında 3. sırada bulunuyor.