EMITT FUARINDA DÜZCE STANDI

Uluslararası nitelikteki Doğu Akdeniz

EMITT FUARINDA DÜZCE STANDI

Uluslararası nitelikteki Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı ( EMITT) İstanbul Beylikdüzü TÜYAP salonlarında başladı. 4 gün süreli olan fuarda Düzce Belediyesi 8´inci salonda stant açtı.

Her yıl geleneksel olarak açılan ve turizm alanında en önemli fuarlardan olan EMITT için Düzce Belediyesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Birliği ( BAKAB) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile birlikte 8 inci salonda stant açtı. Türkiye´de tüm belediyelerin yer aldığı fuarda yöresel ürünler yer alıyor. Düzce´nin tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram her yıl fuarda yer aldıklarını söyledi. Düzce´nin gelişen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Bayram ´ Düzce turizm varlıkları ve değerleri ile kendini kanıtlamış bir kenttir. Bunun daha da gelişmesi için gerekli olan tüm çalışmaları yapıyoruz´ dedi.