HABERLER
01-01-2010 23:59

U17 ŞAMPİYON

U17 ŞAMPİYON

Düzce Belediyespor Düzce futbolunun

U17 ŞAMPİYON

Düzce Belediyespor Düzce futbolunun en önemli alt yapı kulüplerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. 2013-2014 futbol sezonunda U 15 şampiyonu olan Düzce Belediyespor  U17 liginde de şampiyonluğu kimseyi kaptırmadı.

Kenan Özen koordinatörlüğünde antrenörler Ömer Lütfi Başol, Seçkin Asuk ve Ömer Tanyel´den oluşan Düzce Belediyespor teknik kadrosu özverili çalışmanın semeresini bir bir alıyor.

U 17 ŞAMPİYONU
 U 15 ligi şampiyonluğunun ardından U 17 şampiyonu da olan Düzce Belediyespor şampiyonluğa giden yolda çok zorlanmadı. Düzce Belediyespor yarı finalde Yeni Taşköprüspor´u 4-0 yendi ve finalde Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaştı. Final maçını 6-0 gibi farklı bir skorla kazanan Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunda U 17 şampiyonu oldu ve ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

LİGDE MÜCADELE EDEN TAKIMLAR
2013-2014 futbol sezonunda U 17 ligindeA grubunda Düzce Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor,Gümüşova Belediyespor, Düzce 1907, Akçakocaspor, Bahçeköyspor, B grubundaDüzcespor, Yeni Taşköprüspor, Dikmelispor, Pırpırspor, Çiftlik Gençlikspor takımları mücadele etti. Lig maratonu sonrasında A grubunda Düzce Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor, B grubunda Düzcespor ve Yeni Taşköprüspor takımları yarı finale yükseldi.

YARI FİNAL MAÇLARI
U 17 liginde Düzce Belediyespor yarı final maçında Yeni Taşköprüspor´u 4-0, Kaynaşlı Belediyespor- Düzcespor´u 3-2 yendi.

KUPA TÖRENİ YAPILDI
Düzce şampiyonu Düzce Belediyespor şampiyonluk kupasını TFF il temsilcisi Gökhan Karadağ, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Demirel Kaynaşlıspor kulüp başkanı Hüseyin Aydın´ın elinden aldı. Belediyespor´lu futbolcular sevinçlerini teknik kadro ve taraftarlar ile paylaştı.