BİLGİ YARIŞMASINA DEVAM EDİLDİ

BİLGİ YARIŞMASINA DEVAM EDİLDİ
Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´na ikinci tur ile devam edildi. Gençlik Merkezi´nde yapılan yarışmanın ikinci turunu da Cumhuriyet ortaokulu ile Özel Kültür Koleji geçti
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl 9´uncusu gerçekleştirilen yarışmanın ikinci tur bölümünde Cumhuriyet ortaokulu (80) puanla bir üst tura çıktı. Yarışmada Fatih ortaokulu (55), Üskübü ortaokulu (50) ve Yeşiltepe ortaokulu ise ( 40) puan aldılar. İkinci turun ikinci bölümünde ise bir üst tura çıkan(70)puanla Özel kültür koleji oldu. Bu bölümde de Hürriyet ortaokulu( 50), Bilgi ortaokulu ( 40) ve Nejdet Bıçakcıoğlu ortaokulu ise (10) puan aldılar.