BAŞKAN BAYRAM BELGE VERDİ

BAŞKAN BAYRAM BELGE VERDİ
Düzce Belediyesi ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması iki tur yarışmalarla devam etti.
Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9´uncusu yapılan Genel Kültür ve Bilgi yarışması 5. Grup ve 6. Grup yarışmaları ile sürdü. Bilgi yarışmasını Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi
Beşinci grupda yarışan Atatürk Ortaokulu, Şıralık Vatan Ortaokulu, Avni Akyol Ortaokulu, Doğanlı Eşref Taşhan Ortaokulu arasından bir üst tura geçmeye hak kazanan 55 puanla Atatürk Ortaokulu oldu.  Altıncı grupda yarışan Necmi Hoşver Ortaokulu, Aziziye Ortaokulu, İsmetpaşa Ortaokulu, Hikmet Akın Ortaokulu arasından bir üst tura geçmeye hak kazanan okul ise 70 puanla İsmetpaşa Ortaokulu oldu. Yarışmanın sonunda Belediye Başkanı İsmail Bayram katılan tüm öğrencilere teşekkür belgesi verdi.