BAŞBAKAN YARDIMCISI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Kaynaşlı’da yapımı tamamlanan Entegre Hastanesi’nin açılışını

BAŞBAKAN YARDIMCISI
BÜLENT ARINÇ DÜZCEDE

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Kaynaşlı´da yapımı tamamlanan Entegre Hastanesi´nin açılışını gerçekleştirdi. Bülent Arınç açılışın ardından Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi Film Platosu´nda dizi çekimleri yapılan Bir Yusuf Masalı setini ziyaret etti.
Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce protokolünün hazır bulunduğu açılışa büyük ilgi oldu. Açılışın ardından Arınç Düzce Valiliğini ziyaret etti. Ardından da Düzce Belediyesine ait film platosunda çekimleri devam eden ve TRT´de yayımlanan Bir Yusuf Masalı setini ziyaret etti ve oyuncularla sohbet etti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´a hat işlemeli bir tablo hediye etti.