HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKANIN BASINA VEDASI

BAŞKANIN BASINA VEDASI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce’de görev yapan ‘Basın Mensupları’ ile belediye hizmet döneminde son kez bir araya geldi

BAŞKANIN BASINA VEDASI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce´de görev yapan ´Basın Mensupları´ ile belediye hizmet döneminde son kez bir araya geldi. Başkan Bayram, yerel yazılı ve görsel basın ve ajans temsilcileri ile Coşkun salonunda yemekli toplantıda bir araya geldi. Basına veda niteliğindeki toplantıda konuşan Başkan Bayram, görev süresi içinde öneri ve eleştirileri ile yanlarında olduklarına inandığını belirttiği basın mensuplarına teşekkür etti. Bayram, " Ben her zaman doğru anlaşılmaya çalıştım ve sizlerde beni doğru anladığınız için sizlere teşekkür ederim" dedi.
Düzce´deki tüm basın mensuplarının katıldığı toplantıda Başkan Bayram tek tek basın mensuplarının elini sıkarak selamladı. sohbet havasında geçen keyifli yemeğin ardından bir de konuşma yaptı. Başkan Bayram konuşmasında 5 yıllık dönem içinde çalışmalarını basınla ilişkilerini özetledi. Belediye Başkanı Bayram konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi  " 5 yıllık görev sürem boyunca basınla olan diyalogum olumlu olması beni çok mutlu ediyor. Beni görev sürem boyunca doğru anlamış olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Ben doğru anlaşılmaya gayret gösterdim ve sizlerde beni doğru anladınız. Biz yöneticiler olarak basınla kurduğumuz, kuracağımız ilişkiler çok önemli. Çünkü sizler insanlara yapılanları tarafsız ve şeffaf bir şekilde aktarıyorsunuz. Basınla husumete girecek bir durumun olmaması beni mutlu ediyor. Bu anlamda sizlere canı gönülden teşekkür ederim" Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram veda yemeğinde, " Biz iletişimin önemini çok iyi biliyoruz ve basın yayın yerine basın yayın ve halkla ilişkiler olarak belediyede hizmet verdik. Biz 5 yıllığına geldiğimiz başkanlık koltuğunda hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Ben şunları yaptım demeyeceğim takdir sizindir. Yapılanları söylemek yerine vatandaşların kendilerinin görmesini istedim. Çoğu zaman konuşmadığım için beni eleştirdiler ama benim tercihim bu oldu. Biz kendimize ilkeler koyduk ve bu doğrultuda çalışmalarımı gerçekleştirdik. Verimli ve aralıksız olarak şeffaf olmaya gayret göstererek bütün vatandaşların eşit olduğu düşüncesinde hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çok konuşarak değil hizmet odaklı olarak bu verdiğimiz bu güzel görev, yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Belediyeci olarak cesur adımlar atmanız gerekir ve biz 5 yıllık süre zarfında cesur adımlar atarak çalıştık" dedi.
Konuşmanın ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.