BAŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmek KELEŞ seçim sonrası ilk kez merkez mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet KELEŞ Merkez mahalle muhtarıyla Belediye Meclis Salonu´nda bir araya geldi. Seçim sonrası muhtarlarla ilk kez biraraya gelen Başkan Mehmet KELEŞ salonda bulunan muhtarlarla tek tek tokalaştı. Başkan KELEŞ muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada Düzce için önemli işlere imza atacaklarını kaydetti.

Başkan Mehmet KELEŞ konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: " Muhtarlar mahallelerinde seçilmiş yetkili kişilerdir. Cumhurbaşkanı yetkileriyle çalışır. Belediye başkanıyla muhtarların takım arkadaşı olarak çalışması çok önemlidir. Benim daha önceden yaptığım fazla ya da eksik şeyleri biliyorsunuz. Bu konuda bizler de birbirimize yol gösterici olacağız. Ortaya inşallah güzel bir çalışma şekli çıkartacağız. Bize oy veren de vermeyen de eşittir. Sizler arasında da olabilir. Başka bir adayı başka bir partiyi destekleyenleriniz olabilir. Sizler bizim için eşitsiniz. Düzce´ye hizmet etme noktasında birlik beraberlik içinde olacağımıza inanıyorum." Başkan Mehmet KELEŞ, mahalle muhtarlarına önlerindeki çalışma periyoduna dair bir de öneride bulundu ve muhtarlardan belediyenin de desteğini alarak mahallelerindeki eksiklikleri öncelik sırasına göre liste haline getirmelerini istedi.