HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞTEN GENÇLERE TEŞEKKÜR

BAŞKAN KELEŞTEN GENÇLERE TEŞEKKÜR

Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Keleş ise gençlere, çalışmalarında vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her gün ayrı kurum ve kuruluştan gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bu kez de Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Keleş´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ak Parti Gençlik Kolları, Başkan Keleş´in makamına gerçekleştirdikleri ziyarette Keleş´e çiçek ve çikolata armağan etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keleş,  Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen´e yeni görevi İl Genel Meclis Üyeliği için de başarılar diledi.

 

Zaman zaman esprilere sahne olan ziyarette Başkan Keleş, gençlerin başkanların arkasındaki gizli güç olduğuna da dikkat çekerek, gençlere teşekkür etti.