HABERLER
01-01-2010 23:59

HER ADIMI YERİNDE İNCELİYOR

HER ADIMI YERİNDE İNCELİYOR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında devam eden köprü çalışmalarının her adımını yerinde inceliyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında devam eden köprü çalışmalarının her adımını yerinde inceliyor.

 

DSİ´nin,  dere ıslah çalışmaları kapsamında başlattığı proje sonucu Saguç Köprüsü´nde yenilikler devam ediyor.

 

29 Nisan 2014 tarihinde yıkımına başlanan Saguç Köprüsü´yle ilgili her çalışmayı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yerinde inceliyor. Köprü yıkımından üç gün sonra Saguç Köprüsü´nün bulunduğu alana giderek, incelemeler de bulunan Başkan Keleş, DSİ 5.Bölge Müdürü Murat Acu´dan bilgi almıştı.

 

Köprü çalışmasıyla ilgili atılan her adımı yerinde incelemeyi tercih eden Başkan Keleş, dün soluğu bir kez daha köprü çalışma alanında aldı. Başkan Keleş, köprü çalışmasının gidişatına dair DSİ İl Müdürü Beşir Özcan ve Şantiye Şefi Kenan Toprak´tan bilgi aldı.

 

Saguç Köprüsü´nün her iki tarafından geçen yolun trafiğe açık olması sağlanarak, vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde gerçekleştirilen köprü yapım çalışmasının en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

 

Başkan Keleş, Belediye Meclisi´nin Mayıs ayı ilk toplantısında da Saguç Köprüsü´ne dair bazı açıklamalarda bulunmuş, müteahhitten Saguç Köprüsü´nün Ramazan ayına kadar bitirileceğinin sözünü aldıklarını ifade etmişti.