HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞİ ENGELLİLER HAFTASI ŞENLİKLERİNE DAVET ETTİLER

BAŞKAN KELEŞİ ENGELLİLER HAFTASI ŞENLİKLERİNE DAVET ETTİLER

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bugün Rehberlik Araştırma Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’ne bağlı rehabilitasyon merkezlerinin yönetici ve öğrencilerini makamında ağırladı.

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bugün Rehberlik Araştırma Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi´ne bağlı rehabilitasyon merkezlerinin yönetici ve öğrencilerini makamında ağırladı. Eğitimci ve öğrenciler Engelliler Haftası münasebetiyle 13-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 3. Özel Eğitim Şenliği´ne Başkan Keleş´i davet etti.

10-16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle değerlendiren ve farkındalık yaratmayı amaç edinen Engelliler Haftası başlıyor. Bu kapsamda Rehberlik Araştırma Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi´ne bağlı rehabilitasyon merkezlerinin yönetici ve öğrencileri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret ederek, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenecek olan şenliğe Başkan Keleş´i davet etti.

Ziyarete Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Dilek Kar, Özel Duygum Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Filiz Turna, Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Gamze Derdiyok ve RAM´a bağlı rehabilitasyon merkezi öğrencilerinden Hasan Kılıç ve Esra Demirtaş katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından karşılanan eğitimci ve öğrenciler, Başkan Keleş´e hediyelerini sunarken, Keleş de öğrencilere saat armağan etti. Ayrıca Başkan Keleş, eğitimcileri de unutmadı. 

Keyifli geçen ziyarette engelli vatandaşların sorunları üzerinde durulurken, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Dilek Kar, Başkan Keleş´i Engelliler Haftası münasebetiyle 13-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 3. Özel Eğitim Şenliği´ne davet etti.