HABERLER
01-01-2010 23:59

BAKAN GÜLLÜCE BAŞKAN KELEŞİ TEBRİK ETTİ

BAKAN GÜLLÜCE BAŞKAN KELEŞİ TEBRİK ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucu göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi tebrik etmek üzere Düzceye geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucu göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i tebrik etmek üzere Düzce´ye geldi. Bakan Güllüce, Mehmet Keleş´e hayırlı olsun temennisinde bulunurken Başkan Keleş, Güllüce´nin yerel yönetimler açısından çok önemli bir bakanlığın başında olduğunu söyledi ve Bakan Güllüce´nin Düzce´ye önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

 

25 Aralık 2013 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı görevine atanan, daha önce Düzce´den sorumlu İl Koordinatör Milletvekili olan İdris Güllüce, bakan olduktan sonra ilk defa ilimize geldi. Güllüce´nin ziyaret sebebi 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucu göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i tebrik etmekti. Bakan Güllüce´ye bu ziyaretinde eşi Fatma Güllüce de eşlik etti.

 

İstanbul´dan Ankara´ya geçerken Düzce´ye uğrayarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e hayırlı olsun temennilerini ileten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce´nin ilk durağı Düzce Belediyesi oldu. Bakan Güllüce,  belediye binası önünde Vali Ali İhsan Su, Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından çiçeklerle karşılandı.

 

Daha önce Düzce´den sorumlu İl Koordinatör Milletvekili olan İdris Güllüce, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e hayırlı olsun temennisinde bulunurken, "Düzce´ye koordinatör olan bakan oluyor" diyerek makamda keyifli dakikalar yaşattı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise  "çok değerli bir büyüğümüzü burada misafir ediyoruz" diyerek Bakan Güllüce´nin yerel yönetimler için çok önemli bir bakanlığın başında olduğunu söyledi ve "Bakanımızın Düzce´yi çok sevdiğini, Düzce´ye büyük katkı sağlayacağını biliyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

Ardından Bakan Güllüce´ye hat sanatının yer aldığı tablolar ve Düzce´nin yöresel ürünleriyle dolu bir sepet hediye edildi.

 

Bakan Güllüce ve beraberindeki heyet Düzce Belediyesi´nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından AK Parti İl Binası´na geçti ve orada partililerle bir araya geldi. Bakan Güllüce, daha sonra Ankara´ya doğru yola çıktı.