KIZILAY DÜZCE ŞUBESİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Semih Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Semih Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Demir ve üyeler, Kızılay´ın çalışmaları hakkında Mehmet Keleş´e bilgi verdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, göreve geldiği ilk günden bu yana hem çalışmalarını sürdürüyor hem de önemli kurum ve kuruluşları makamında ağırlıyor. Bu kez de Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Semih Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Gürsel Coşkun, Oktay Özkasap, Süreyya Gördebil ve Türk Kızılayı Eski Genel Sekreteri Muzaffer Komit, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Ziyarette Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Semih Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Keleş´e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Keyifli geçen ziyarette başkan ve üyeler, Kızılay´ın çalışmaları hakkında Başkan Keleş´e bilgi verdi.