31-10-2019 23:59

BU HAFTANIN KONUĞU BÜLENT ARINÇ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ve her hafta pek çok önemli ismi dinleyicilerle buluşturan "Türkiye Vizyon Konferansları'nın üçüncü hafta konuğu  TBMM Eski Başkanı, Başbakan Eski Yardımcısı, AK Parti'nin Kurucu isimlerinden, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç olacak.

1 Kasım Cuma günü saat 18:00'de Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız sahnesinde düzenlenecek konferansın bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç olacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne 0(380) 523 43 22 numaralı hattan ulaşarak bilgi alabilir.

Dünün, bugünün ve yarının konuşulacağı konferansın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr Faruk Özlü "1 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek olan konferansa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi