HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞTEN ÇOCUK HAKLARI KOMİTESİNE DESTEK SÖZÜ

BAŞKAN KELEŞTEN ÇOCUK HAKLARI KOMİTESİNE DESTEK SÖZÜ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin bu defaki misafirleri çocuklardı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in bu defaki misafirleri çocuklardı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları Komitesi, Çocuk Hakları Haftası münasebetiyle Başkan Keleş´i ziyaret etti ve Keleş´ten bazı taleplerde bulundu. Başkan Keleş de "her türlü projenize varım" diyerek çocuklara destek sözü verdi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde 10 kız ve 10 erkek öğrenciden oluşturulan Çocuk Hakları Komitesi çalışmalarına hızlı başladı.  Çocuk Hakları Komitesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek, çocuklar için bazı taleplerde bulundu.

 

Başkan Keleş tarafından Belediye Toplantı Salonu´nda ağırlanan 20 kişilik grup, Başkan Keleş´e hedeflerinden bahsetti. "Hedefimiz, dilendirilen çocukların dilendirilmesine karşı mücadele etmek, madde bağımlısı, suça sürüklenen çocuklarla ilgili projeler üretmek ve bu noktada tüm kurum ve kuruluşları harekete geçirmek" diyen Çocuk Hakları Komitesi Eş Başkanları Elif Yağız ve Ali Atahan Aslantaş, Başkan Keleş´ten maddi manevi destek talep etti.

 

Başkan Keleş de Çocuk Hakları Komitesine her zaman destek vereceklerini söyleyerek, bütün projelere açık olduğunu kaydetti.

Çocuk Hakları Komitesi´nin Başkan Keleş´ten ilk isteği, Belediye Binası´nda bir Çocuk Hakları Masası´nın kurularak hizmet verilmesi oldu. Ardından Komite, 12 Haziran Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü için Başkan Keleş´ten sergi alanı ve bu güne dikkat çekmek amacıyla şehrin muhtelif noktalarına asılacak 10 adet billboard talep etti. Çocuklar oluşturacakları Çocuk Hakları Sınıfı için de boya ve boya malzemesi isterken, ilçedeki öğrencileri de unutmayarak Kaynaşlı Anadolu Lisesi için bank talebinde bulundular.

 

Başkan Keleş de komitenin isteklerini kabul etti.