HAYRANLIK UYANDIRAN TABLOLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Meslek Edindirme Kursu Yıl Sonu Sergisinin son açılışı bugün gerçekleşti. 3 gün boyunca Belediye Sergi Salonu’nda birbirinden güzel eserler görücüye çıkacak.

Meslek Edindirme Kursu Yıl Sonu Sergisi´nin son açılışı bugün gerçekleşti. 3 gün boyunca Belediye Sergi Salonu´nda birbirinden güzel eserler görücüye çıkacak.

2013-2014 Eğitim öğretim yılında Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kursları´nda faaliyet gösteren 532 kursiyer, bir yıllık emeğin mükafatını düzenlenen Meslek Edindirme Kursu Yıl Sonu Sergisi´yle aldı.

22 Mayıs tarihinden bu yana çeşitli alanlarda eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda vatandaşlarla buluşuyor.

Düzenlenen Meslek Edindirme Kursu Yıl Sonu Sergisi kapsamında bugün de Resim Sergisi´nin açılışı gerçekleştirildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in yurt dışında olması sebebiyle açılışa, Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Güney vekalet etti.

Kurs Eğitmeni Abdullah Pak önderliğinde yeteneklerini sergileyen kursiyerlerin eserleri vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Sergi, 4 Haziran tarihine kadar sürecek.