HABERLER
01-01-2010 23:59

MECLİS TOPLANDI

MECLİS TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Düzce Belediye Meclisi, Haziran ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, belediye bünyesindeki müdürlükler hakkında değişiklikler masaya yatırıldı.

 

Düzce Belediye Meclisi, Düzce Belediyesi Toplantı Salonu´nda Haziran ayı ilk birleşimi gerçekleşti.

20 gündem maddesinin ele alındığı toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in Düzce´nin turizm alanında eşleştiği Dubrovnik´e yaptığı araştırma gezisi sebebiyle Belediye Meclisi Başkan Vekili Selahattin Sert vekalet etti.

Selahattin Sert başkanlığında gerçekleşen toplantıdan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmaları için İller Bankası´ndan kredi talebi kararı çıktı.

Ardından, İmarla İlgili Satış Komisyonu için bir asil ve bir yedek olmak üzere iki üye seçildi. Komisyonun asil üyesi Elif Üstün olurken, yedek üye ise Elif Sezer Cebar oldu.

Daha sonra Düzce Belediyesi bünyesindeki müdürlüklerle ilgili değişiklikler masaya yatırıldı. Toplantıda, AB Proje Ofisiyle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nün Özel Kalem Müdürlüğü´ne devredilmesine karar verilirken, Etüt Proje de Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlandı.

Ayrıca toplantıda, Teftiş Kurulu Müdürlüğü´nün kaldırılmasına, Strateji Geliştirme Müdürlüğü´nün kurulmasına da karar verildi.