YAZ OKULU BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı için kayıtlar başladı. 7 alanda gerçekleşecek Yaz Okuluna müracaatlar, 18 Haziran´a kadar devam edecek.

Düzce Belediyesi, çocukların yaz tatilini daha verimli geçirmesi için yaz okullarına start veriyor. Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Okulu, bu yıl 7 farklı dalda gerçekleştirilecek.

7-14 yaş arası çocuklar görsel sanatlar atölyesi, drama, satranç, voleybol, futbol, basketbol ve yüzme dallarında eğitim görebilecekler. Böylece minikler yaz tatilinde hem eğlenme hem de çeşitli spor dallarında bilgi edinme fırsatı bulacak.

9- 18 Haziran tarihleri arasında sürecek kayıt işlemleri, Düzce Belediyesi Beyaz Masa´dan gerçekleştirilebilecek.

24 Haziran 2014 tarihinde başlayacak Yaz Okulu programı, 25 Temmuz tarihine kadar sürecek.