HABERLER
01-01-2010 23:59

MUHTARLARDAN BAŞKAN KELEŞE TEŞEKKÜR

MUHTARLARDAN BAŞKAN KELEŞE TEŞEKKÜR

Gündolama Köyü Muhtarı Birol Gonca ve Soğukpınar Mahalle Muhtarı İzzet Uysal Düzce Belediyesi tarafından asfaltlanan 1 kmlik yol için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşe teşekkür etti.

Gündolama Köyü Muhtarı Birol Gonca ve Soğukpınar Mahalle Muhtarı İzzet Uysal, Düzce Belediyesi tarafından asfaltlanan 1 kmlik yol için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e teşekkür etti.

 

Göreve geldiği ilk gün itibariyle verdiği sözleri tek tek yerine getiren Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gündolama Köyü ile Soğukpınar Mahallesi´nin yol sorununa da çözüm oldu.

Başkan Keleş, Gündolama Köyü ile Soğukpınar Mahallesi arasındaki 1 kilometrelik yolu asfaltlatarak vatandaşların yol sıkıntısını ortadan kaldırdı.

Başkan Keleş´in gerçekleştirdiği bu hizmet karşısında mutluluğunu dile getiren Gündolama Köyü Muhtarı Birol Gonca ve Soğukpınar Mahalle Muhtarı İzzet Uysal, Keleş´e teşekkür etti.

Gonca ve Uysal: Gündolama Köyü ile Soğukpınar Mahallesi arasındaki 1 kilometrelik yolu asfaltlatarak yol sorunumuzu çözdüğü için başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Keleş olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürümüze ve emeği geçen bütün personele teşekkür ediyoruz." dedi.