MEZUNLAR BAŞKAN KELEŞİN MAKAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Borsa İstanbul Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret etti. Dernek üyeleri Başkan Keleşe hayırlı olsun temennisinde bulunurken eski mezunlar olarak da bir araya gelme imkanı buldular.

Borsa İstanbul Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Dernek üyeleri, Başkan Keleş´e hayırlı olsun temennisinde bulunurken eski mezunlar olarak da bir araya gelme imkanı buldular.

Eski adıyla Sanat Okulları Mezunları Derneği yeni adıyla ise Borsa İstanbul Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri,  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

Başkan Keleş´in makamında bir araya gelen eski mezunlar, Keleş´i yeni görevinden ötürü tebrik etti.