HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ İFTAR SOHBETİNE KONUK OLDU

BAŞKAN KELEŞ İFTAR SOHBETİNE KONUK OLDU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı boyunca Düzcenin 20 yıllık yerel televizyonlarından biri olan Öncü TVde canlı olarak yayınlanan İftar Sohbeti programına konuk oldu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan ayı boyunca Düzce´nin 20 yıllık yerel televizyonlarından biri olan Öncü TV´de canlı olarak yayınlanan İftar Sohbeti programına konuk oldu.

Ramazan´ı Şerif´in marifet günlerini geride bıraktığımız bu günlerde Düzce, Ramazan´ı bayrama ulaşma ümidiyle dolu dolu geçirirken Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de ilimizde yaşanan bu Ramazan sevincini Öncü TV ekranlarında özetledi.

Başkan Keleş, Öncü TV ekranlarında Ramazan ayı boyunca Merkez Büyük Cami´den canlı olarak yayınlanan İftar Sohbeti programına konuk oldu.

Necmettin Kuzu´nun yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği İftar Sohbeti programında Başkan Keleş, çocukluğundaki Ramazanlara değindi, günümüzde Ramazanların Düzce´de eskiyi aratmayacak şekilde idrak edilmesi için işe koyulduklarını ifade etti.

Başkan Keleş, Ramazan Sokağı´ndan Anıtpark´a konuşlandırılan iftar çadırına, Belediye binası önündeki kültürel faaliyetlerden gerçekleştirilen canlı yayınlara kadar yapılan tüm Ramazan etkinliklerini Öncü TV ekranlarından özetledi.