HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESİNDEN KANDİL ÖZEL PROGRAMI

DÜZCE BELEDİYESİNDEN KANDİL ÖZEL PROGRAMI

Türkiye Mübarek Kadir Gecesini Kanal A aracılığıyla yayınlanan Kandil Özel programıyla idrak edecek Düzcelilere Merkez Büyük Camii ve Cedidiye Camiinde lokma ikram edilecek.

Türkiye, Mübarek Kadir Gecesi´ni Kanal A aracılığıyla yayınlanan Kandil Özel programıyla idrak edecek, Düzcelilere Merkez Büyük Camii ve Cedidiye Camii´nde lokma ikram edilecek.

Kuran-ı Kerim´de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan programlar vasıtasıyla dolu dolu idrak edilecek.

Kadir Gecesi münasebetiyle bu akşam Cedidiye Cami ve Merkez Büyük Camii önünde Teravih Namazının ardından, Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağı´nda ise akşam ezanıyla yatsı ezanı arasında Düzceli vatandaşlara lokma ikram edilecek.

Ramazan ayı boyunca yapılan ramazan özel programlarının yanı sıra Kandil Özel programıyla da Türkiye, Kadir Gecesi´ni Kanal A televizyonu aracılığıyla Düzce´de idrak edecek.

Kandil Özel Programında iftar vaktiyle teravih namazı arasında okunacak Kuran- ı Kerim tilavetiyle gönüller huzurla dolacak.