HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN KELEŞ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kurucu Başkanı Mehmet Akif İnanın adını taşıyan Düzce Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulunun temeli atıldı. Temel atma töreninin ardından Başkan Keleş Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbayı makamında ağırladı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kurucu Başkanı Mehmet Akif İnan´ın adını taşıyan Düzce Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu´nun temeli atıldı. Temel atma töreninin ardından Başkan Keleş, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Bem- Bir- Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay´ı makamında ağırladı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kurucu Başkanı olan, aynı zamanda yazar ve şair kimliğiyle de tanınan merhum Mehmet Akif İnan´ın adını taşıyan Düzce Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu´nun temeli atıldı.

Temel atma törenine, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Bem- Bir- Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Tozan,  Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç, sendika üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Keleş´in de katıldığı temel atma töreni dualarla gerçekleşti.

Temel atma töreninin ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Bem- Bir- Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç´ı makamında ağırladı.

Ahmet Gündoğdu ve Mürsel Turbay,  Başkan Keleş´e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, hediye takdim etti.

Başkan Keleş de Gündoğdu ve Turbay´a Düzce Belediyesi´ne gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ederek tablo armağan etti.