HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ

BAŞKAN KELEŞ ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ

Yıldızlar Balkan Şampiyonasından önce Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret eden judocular bu kez elde ettikleri başarıları müjdelemek için Başkan Keleşin makamına geldi.

Yıldızlar Balkan Şampiyonası´ndan önce Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret eden judocular, bu kez elde ettikleri başarıları müjdelemek için Başkan Keleş´in makamına geldi.

11-13 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan´da düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonası´ndan önce 1- 10 Temmuz tarihleri arasında Karaman´da kampa girecek olan judocular Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Judo Antrenörü Nermin Alayıldız´la birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etmişti.

Judocular bu kez elde ettikleri başarıları Başkan Keleş´e müjdelemek için geldi.

İlimizi Bulgaristan´da düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonası´nda temsil eden ve derece alan Merve Apaydın ve Sude Aydın, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız´la birlikte Başkan Keleş´i ziyaret etti.

Sporcuları tebrik eden Başkan Keleş, şampiyonada birinci olan Merve Apaydın´a ve üçüncü olan Sude Aydın´a hediyelerini takdim etti.