HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bu Ramazan Bayramının Gazzede yaşanan insanlık dışı vahşetten ötürü üzüntü içinde geçeceğini belirterek İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının bir an önce durması dileğiyle başta Düzceli hemşerileri olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bu Ramazan Bayramı´nın Gazze´de yaşanan insanlık dışı vahşetten ötürü üzüntü içinde geçeceğini belirterek, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının bir an önce durması dileğiyle başta Düzceli hemşerileri olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı´nı kutladı.

"Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıp Ramazan Bayramı´na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu sevinç, buruk bir sevinç. Gönül isterdi ki tüm İslam alemi olarak mübarek Ramazan Bayramı´nı dostluk, barış, huzur, sağlık, bereket içerisinde karşılayalım.

Ne yazık ki Müslüman kardeşlerimiz, bu mübarek ayda hunharca katlediliyor. Masum çocuklar, sahilde oyun oynarken atılan İsrail bombaları altında hayatını kaybediyor.

Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle Müslüman kardeşlerimizin maruz kaldığı bu zulmün bir an evvel son bulmasını Yüce Allah´tan niyaz ediyor, başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı´nı kutluyorum."