HABERLER
01-01-2010 23:59

KAPUSUZ DÜZCEDE

KAPUSUZ DÜZCEDE

Cumhurbaşkanlığı seçim maratonu sebebiyle Düzce bugün önemli bir ismi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuzu ağırladı. Yoğun seçim çalışmaları arasında Düzce Belediyesine de ziyarette bulunan Kapusuz çiçeklerle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı seçim maratonu sebebiyle Düzce bugün önemli bir ismi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz´u ağırladı. Yoğun seçim çalışmaları arasında Düzce Belediyesi´ne de ziyarette bulunan Kapusuz, çiçeklerle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 5 gün kala AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, seçim heyecanını paylaşmak üzere Düzce´ye geldi.

AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istemek üzere bir dizi programa katılacak olan Kapusuz, yoğun programı arasında Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Düzce Belediyesi önünde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Seçimlere 5 gün kala yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Kapusuz, Türkiye´nin ilk defa kendi iradesiyle cumhurbaşkanını seçeceğini belirterek, bu seçimin son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Kapusuz, Başkan Keleş´e "derdiniz derdimiz, başarınız başarımız" sözleriyle birlik beraberlik mesajı da verdi.

Keyifli geçen ziyaretin sonunda Başkan Keleş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz´a Düzce´nin yöresel ürünleriyle dolu bir sepet ve tablo hediye etti.