HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞİN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KELEŞİN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Bize düşen görev milli ruhumuzu yücelten gazilerimize hak ettiği hayatı sunmaktır dedi ve Büyüklerimiz Baştacımız projesi adı altında sadece gaziler için değil bütün yaşlı vatandaşlar için canla başla çalışacağına dikkat çekti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında " Bize düşen görev milli ruhumuzu yücelten gazilerimize hak ettiği hayatı sunmaktır." dedi ve "Büyüklerimiz Baştacımız" projesi adı altında sadece gaziler için değil, bütün yaşlı vatandaşlar için canla başla çalışacağına dikkat çekti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş: " Vatan sevgisini her şeyden üstün tutan milletimiz için şehitlik ve gazilik büyük anlam taşıyan mertebelerdir. Amansız bir mücadelenin içerisinde canlarını ortaya koyarak bu topraklar için en büyük vatanseverlik örneğini gösteren gazilerimiz, hiç şüphesiz ki Türk Milletinin baştacıdır.

Bize düşen görev de milli ruhumuzu yücelten gazilerimize hak ettiği hayatı sunmaktır. Gazilerimizin olduğu kadar, ailelerinin, onlarla birlikte şehit ailelerinin ve yakınlarının da haklarını korumak bizim sorumluluğumuzdadır.

Ben Düzce Belediye Başkanı olarak bu konuda hazırım. "Büyüklerimiz Baştacımız" projesi adı altında sadece gazilerimizi değil, bütün yaşlılarımızı hak ettiği şekilde yaşatmak için canımı dişime takacağım. Onlara hak ettiği hayatı sunabilmek için çalışacak, hem belediye başkanı olarak hem de gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda yaşayan bir Türk evladı olarak sorumluluğumu yerine getireceğim.

Atatürk´e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilmesinin Yıl Dönümü ve Gaziler Günü´nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şahsım ve Yüce Türk Milleti adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.