AHİLİK HAFTASI BAŞLADI

22 27 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası Etkinlikleri başladı. Anıtpark Meydanında düzenlenen törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney katıldı.

22- 27 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası Etkinlikleri başladı. Anıtpark Meydanı´nda düzenlenen törene, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney katıldı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Ahilik Haftası kutlamaları Düzce´de de başladı.

22- 27 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası, belediye binası önünden başlayan kortej yürüyüşüyle start aldı. Esnaf odaları temsilcileri ve esnafların katıldığı yürüyüş Anıtpark´ta sona erdi.

Anıtpark Meydanı´nda gerçekleşen Ahilik Kutlamalarına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´ nın okunmasının ardından DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı tarafından Atatürk Heykelinin önüne çelenk sunuldu.

Ardından en yaşlı esnafa, Ahiliğin geleneğine uygun olarak Şed Kuşağı takıldı. Törenin sonunda ise başarılı esnaflara plaket verildi.