KELEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş in Kayınpederi Rıza Tokaçoğlu vefat etti. Tokaçoğlu nun cenazesine siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´ in Kayınpederi Rıza Tokaçoğlu vefat etti. Tokaçoğlu´ nun cenazesine siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gümüşova Eski Belediye Başkanlarından Ahmet Keskin´ in damadı 75 yaşındaki Rıza Tokaçoğlu, Pazartesi akşamı vefat etmişti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´ in eşi Gönül Keleş´ in, Gülay Tozan, Aykut ve Gülden Tokaçoğlu´nun babası Rıza Tokaçoğlu´ nun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Gümüşova Yeni Camii´de kılınan cenaze namazının ardından Gümüşova Merkez Mezarlığına defnedildi.

Başkan Keleş´in ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan´ın Kayınpederi olan Tokaçoğlu´nun cenazesine, siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Müftüsü Selami Emen tarafından kıldırılan cenaze namazına Düzce Valisi Ali İhsan Su, Devlet Eski Bakanı İsmet Özarslan, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Düzce Eski Milletvekillerinden Celal Erbay, İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Karabük Belediye Eski Başkanı Hüseyin Erer, Kırşehir Belediye Eski Başkanı Halim Çakır, Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, Birim Müdürleri ve Düzce Belediye personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhuma Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.