HABERLER
01-01-2010 23:59

KONURALPTE YOĞUN MESAİ

KONURALPTE YOĞUN MESAİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri Konuralp´te yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında yoğun mesai yaptı. Düzce Belediyesinin 8 aylık hizmet bilançosu masaya yatırılırken belediyenin gelecek vizyonu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Konuralp´te yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında yoğun mesai yaptı. Düzce Belediyesi´nin 8 aylık hizmet bilançosu masaya yatırılırken, belediyenin gelecek vizyonu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Birim Müdürleriyle Konuralp´te yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin tam kadro katıldığı toplantıda 8 aylık süreçte gerçekleştirilen hizmetler mercek altına alındı.

Başkan Yardımcıları ve onlara bağlı müdürlükler, geçmiş döneme ait olarak gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Başkan Keleş´e bilgi verdi.

Konuralp´teki yoğun mesaiye Cuma Namazı için ara verildi. Başkan Keleş ve beraberindeki heyet, Cuma Namazını Konuralp Merkez Camii´nde kıldı.

Ardından Başkan Keleş, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Konuralp´te inceleme gezisine çıktı.

Yeni yapılan arnavut kaldırımları yerinde inceleyen Keleş, pazaryerini gezdi. Keleş, Konuralp´teki vatandaşların istek ve şikayetlerine de kulak verdi.

Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşen toplantının ikinci kısmında Başkan Keleş ve birim müdürleri Düzce Belediyesi´nin gelecek vizyonu hakkında çalışmalarda bulundu. Düzce´ye kazandırılan ve kazandırılacak projeler hakkındaki detaylar görüşüldü.