DÜZCE BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKİMİ SEZONUN İKİNCİ YARISINA HAZIR

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı 2014 - 2015 sezonunun ikinci yarısı için hazırlıklarını tamamladı. Transfer sürecini geride bırakan Düzce Belediyespor Voleybol Takımı 15 Ocak Perşembe günü ikinci yarıya merhaba diyecek.

2014 - 2015 Voleybol Erkekler 2. Ligi´nde Düzce´yi temsil eden Düzce Belediyespor Voleybol Takımı, sezonun ikinci yarısında hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Devre arasını en iyi şekilde değerlendiren Düzce Belediyespor Voleybol Takımı, birinci yarıda yaşadığı şansızlıkları da geride bıraktı. Düzce Belediyespor Voleybol Takım Kaptanı Senad Ok, yaşadığı sakatlığın ardından başarılı bir ameliyat geçirdi ve fizik tedaviye başladı.

Bileğinden sakatlanan Mert Nevzat Güneş´in de tedavi süreci sona erdi. Fenerbahçe Spor Kulübü´nden transfer edilen milli takım oyuncusu Mert Nevzat Güneş, bugün itibariyle takımdaki çalışmalarına başladı.

Devre arasında Düzce Belediyespor Voleybol Takımının kadrosuna dahil edilen bir başka milli takım oyuncusu Mehmet Hacıoğlu da bugün Düzce Belediyespor formasıyla çalışmalara başladı. TOFAŞ Voleybol Takımından transfer edilen başarılı köşe oyuncusunun Düzce Belediyespor Voleybol Takımına büyük katkı sağlayacağı konuşuluyor.

Sezonun birinci devresini 21 puanla dördüncü sırada tamamlayan Düzce Belediyespor Voleybol Takımı, 15 Ocak Perşembe günü saat 14:00´de 18 Temmuz Spor Salonunda Maliye Okulları Voleybol Takımı ile ikinci yarının ilk mücadelesine çıkacak.