İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DÜZCE BELEDİYESİNE AMBULANS

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü´nden Düzce Belediyesi´ne hibe edilen ambulansın anahtarı Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e teslim edildi. Başkan Keleş, Düzce Belediyesi´nin sağlık alanında verdiği hizmetlerin yeni ambulans ile daha kaliteli hale geleceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce´ye tahsis edilen ambulansların ardından Düzce İl Sağlık Müdürlüğü de belediyelere katkı sağlamak amacıyla çeşitli düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Düzce Belediyesi´nin yürüttüğü sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Düzce Belediyesi´ne bir ambulans hibe edildi.

Hasta nakil işlemlerinde kullanılacak olan ambulansın anahtarı, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e teslim edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Düzce Belediyesi olarak yürütmüş olduğumuz sağlık hizmetlerimiz var. Düzce´den başka illere gidecek olan hastalar için hizmet veriyoruz. Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce Belediyesi´ne hibe edilen bu araç bugün itibariyle Düzce´nin, Düzcelilerin hizmetinde kullanılacak. Böylelikle Düzce Belediyesi´nin sağlık alanındaki hizmet kalitesi arttırılmış olacak." dedi ve Sağlık Bakanlığı´na, Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise bir araçla başlayan hizmetin devamının geleceğine dikkat çekerek hibe edilen ambulansların Düzce´ye ve Düzceli vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.