HABERLER
01-01-2010 23:59

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL HEYECANI

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL HEYECANI

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Merkez Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması final için gün sayıyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek final karşılaşmasında Yunus Emre Ortaokulu, İsmetpaşa Ortaokulu ve Özel Kültür Ortaokulu yarışacak.

Düzce Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 10. Merkez Ortaokullararası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması yaklaşık 2 aydır sürüyor.

Her yıl eğitim camiasında heyecanla takip edilen yarışmalar, çocukların bilgilerini tazelemelerine ve sosyalleşmelerine de büyük katkı sağlıyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmada 1. ve 2. tur karşılaşmaları tamamlandı.

Yarışmanın yarı final son karşılaşması 20 Mart Cuma günü, Bilgi Ortaokulu, Eski Mengencik Ortaokulu ve İsmetpaşa Ortaokulu arasında gerçekleşti. Yarışmayı, Eski Mengencik Ortaokulu 55, Bilgi Ortaokulu 75 ve İsmetpaşa Ortaokulu 90 puanla tamamladı.

Bu yıl yapılan yarışmalar sonucu birinci gruptan 75 puanla Yunusemre Ortaokulu, ikinci gruptan 100 puan ile Özel Kültür Ortaokulu, üçüncü gruptan ise 90 puan ile İsmetpaşa Ortaokulu finalde yarışmaya hak kazandı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin katılım belgelerini Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney tarafından takdim edildi. 

Heyecanla beklenen final karşılaşması önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.