VALİ FİDANDAN BAŞKAN KELEŞE ZİYARET

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesi´nin birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarına vurgu yapıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesi´nin birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarına vurgu yapıldı.

16 Şubat 2015 tarihli 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valiliği görevine atanan Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Ziyarette belediye yönetimi hakkında bilgi alan Vali Fidan, Düzce´de gerçekleşen her projenin başarısı ve sürekliliği adına kurum olarak gereken hassasiyeti göstereceklerini belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Fidan´a teşekkür etti.