HABERLER
01-01-2010 23:59

GEZGİN DÜZCE´DE

GEZGİN DÜZCE´DE

TV Net ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Önerin üstlendiği "Gezgin" Programı, Düzce´yi mercek altına aldı. Düzce´yi karış karış dolaşan ekip, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile rafting yaparak Melen Suyuna karşı meydan okudu.

TV Net ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Öner´in üstlendiği "Gezgin" Programı, Düzce´yi mercek altına aldı. Düzce´yi karış karış dolaşan ekip, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile rafting yaparak Melen Suyuna karşı meydan okudu.

Yönetmenliğini Recep Öner´in, sunuculuğunu ise Derya Öner´in üstlendiği "Gezgin" Programı iki gün süren çekimlerde Düzce´yi konu aldı.

Konuralp´te, Antik Tiyatro ve Su Kemerlerinde çekim yapan ekip, Güzeldere, Topuk Yaylası, Cumayeri Dokuzdeğirmen Rafting Alanını da gezdi.

Şehir merkezinden de görüntü alarak vatandaşlarla röportaj yapan "Gezgin" Ekibi, Düzce Belediyesi Şantiyesine ve Katı Atık Depolama Tesisi´ne de gitti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile çeşitli yerlerde röportajlar gerçekleştiren ekip, Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü´nde Rafting yaptı.

Başkan Keleş ve "Gezgin" Ekibi, soğuk havaya rağmen Melen Suyuna karşı meydan okudu.

Gezgin, 5 Nisan 2015 Pazar günü saat 18:00´de TV Net ekranlarında yayınlanacak.