HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI İLK BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI İLK BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri Nisan ayı birinci birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon üyelerinin belirlenmesinin yanı sıra önemli gündem maddeleri görüşüldü.

Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri Nisan ayı birinci birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon üyelerinin belirlenmesinin yanı sıra önemli gündem maddeleri görüşüldü.

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşimini Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlendi.

Başkan Keleş, geçen bir yıl içinde belediye tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi ve yatırımların fiilen hayata geçeceği daha yoğun bir dönemin Düzce Belediye Meclisini ve Düzce Belediyesi´ni beklediğini söyledi.

Başkan Keleş, özellikle alt ve üstyapı çalışmalarında tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek; "önümüzdeki birkaç gün içerisinde iş makinelerimiz tam performans çalışacak ve özellikle çarşı merkezde bozuk yol kalmayacak" dedi.

Toplantının birinci gündem maddesinde, gizli oylama usulüyle yapılan seçimlerde Özgür Sağlam, Muzaffer Balkancı ve Necla Yüce encümen üye olarak seçildi.

Daha sonra açık oylama usulüyle sırasıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna, Murat Özsoy, Nihal Aydın, Alp Cengiz, Erkan Kuşçuoğlu, Ercan Katırcıoğlu, İmar Komisyonuna, Özkan Çakar, Özkan Turan, Dursun Ay, Hasan Günden, Elif Üstün, Beş Yıllık İmar Komisyonuna ise, Ayhan Cicu, Eyüp Topçu, Elif Sezer Cebar, Kadir Badur ve Okan Turaman seçildi.

Gündem maddelerinin sırasıyla görüşüldüğü toplantıda, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen yazı neticesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kadro İhdası kurulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Düzce Belediyesi adına Başkan Keleş´in ek bütçe talebinde bulunmasına ilişkin madde ise Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Ek bütçenin yanı sıra Düzce Belediyesi tarafından yapılacak on dört kalem yatırım için kullanılmak üzere kredi kullanımı hakkında Başkan Keleş´e yetki verilmesi gündeme geldi. Yapılacak yatırımlar ve tutarları hakkında detaylı bilgi aktarıldıktan sonra, yapılan oylama ile Başkan Keleş´e oy birliğiyle yetki verildi.

MARKA ile ortaklaşa yürütülmesi planlanan "Konuralp Antik Kenti Yüzey Araştırmaları ile Turizme Destek" ve "Düzce Film Platosu Fizibilite Çalışması" projelerine ilişkin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e yetki verilmesi hakkındaki madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde yer alan Konuralp´de Teknopark adlı sokak oluşturulması, İl Özel İdaresine bir adet vidanjör devredilmesi, Su Tahakkuk servisinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlanmasına ilişkin gündem maddeleri ise oybirliği ile kabul edildi.

Toplantı bir sonraki birleşimin 9 Nisan Perşembe günü saat 19:00´da gerçekleşmesine karar verilmesiyle son buldu.