MECLİS TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, Düzce Belediyesi Düzce Araştırmaları Merkezi Çalışma Yönetmeliği, meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimini Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık yaptı.

Gündemin ikinci maddesinde, Düzce Belediyesinin Düzce´nin tarihi ve edebi eselerini, kültürel ve sanatsal birikimini, mimari mirasını ortaya çıkarıp korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla Düzce Üniversitesi ve diğer üniversitelerle işbirliği içinde bilimsel çalışmalar yapmasının hedeflendiği Düzce Belediyesi Düzce Araştırmaları Merkezi Çalışma Yönetmeliği, meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Ardından imarla ilgili 46 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantı, bir sonraki birleşimin 4 Mayıs 2015 tarihinde saat 19:00´da yapılmasına karar verilerek son buldu.