HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ´İN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

BAŞKAN KELEŞ´İN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her yıl Nisan ayının ikinci haftasında çeşitli etkinliklerle değerlendirilen Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, Onun doğumu, zulüm, kan, gözyaşı ve acıyla dolu karanlık bir devrin aydınlanması demektir. Onun doğumu, insanlık semasına doğan bir güneştir ifadelerine yer verdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her yıl Nisan ayının ikinci haftasında çeşitli etkinliklerle değerlendirilen Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, "O´nun doğumu, zulüm, kan, gözyaşı ve acıyla dolu karanlık bir devrin aydınlanması demektir. O´nun doğumu, insanlık semasına doğan bir güneştir." ifadelerine yer verdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, " Bu hafta, her türlü zulme, acıya, gözyaşına karşı, hoşgörü, merhamet ve adaletle yaklaşan, insanlığa birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını aşılayan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in (S.A.V.) dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesindeyiz.

O´nun doğumu, zulüm, kan, gözyaşı ve acıyla dolu karanlık bir devrin aydınlanması demektir. O´nun doğumu, insanlık semasına doğan bir güneştir.

Bizler de Peygamber Efendimizin yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi merhametle dolduran rehberliğinde, bu haftayı dolu dolu idrak edeceğiz.

Belediyemiz tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında, Sevgili Peygamberimizi ve O´nun ebedi miraslarını Kuran-ı Kerim Tilavetiyle, ilahilerle, kasidelerle yad edeceğiz.

Peygamber Efendimizin kutlu doğumunun 1444. sene-i devriyesinde O´nu hürmetle anıyor, hepinizi sevgi, barış, kardeşlik duyguları içerisinde selamlıyorum. " dedi.