BAŞKAN KELEŞ ROMAN DERNEĞİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARADA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, makamında Düzce Roman Derneği temsilcilerini ağırladı. Ankara´nın selamını Başkan Keleş´e ileten dernek temsilcileri Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun Roman Dernekleri buluşmasını anlattı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, makamında ağırladığı Roman Derneği temsilcilerinin dilek ve taleplerini dinledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun daveti üzerine Ankara´ya giden temsilcilerden toplantı hakkında bilgi alan Başkan Keleş, özellikle Düzce´yi temsil eden Roman vatandaşların bu tür platformlarda yer almalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Temsilciler, Roman Dernekleri arasından Ankara´da bir temsilci bulunmasına ilişkin çalışmaların yürütüldüğünü belirterek ilgili pozisyonda Düzce´den bir kişinin çıkması için Başkan Keleş´den destek talep etti.

Başkan Keleş, temsilcilere her konuda destek olacağını belirterek ziyaretleri için ayrıca teşekkür etti.