ADALET BAKANI KENAN İPEK BAŞKAN KELEŞ´İ ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Kenan İpek, beraberindeki heyet ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Bakan İpek, Düzce´nin şehir, sanayi ve turizm potansiyeli hakkında Başkan Keleş´ten ayrıntılı bilgi aldı.

Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Kenan İpek, şehir gezileri kapsamında Düzce´ye geldi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret eden Bakan İpek, Düzce´nin şehir gelişimi, sanayi yatırımları ve turizm potansiyeli hakkında bilgi aldı.

Başkan Keleş, Adalet Bakanı İpek´e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Düzcemiz, yaşadığı ağır deprem sonrası şehir ünvanı almış küçük bir kent olmasına rağmen çok hızlı bir yaşam olduğunu söylemeliyim. Özellikle turizm ve sanayi alanında sahip olduğumuz potansiyel ve hızlı gelişim ilimizin kalkınmasına en önemli katkıyı sağlıyor. Yayla, akarsu, şelale ve Akçakoca´daki deniz turizmi başta olmak üzere Konuralp´de bulunan Batı Karadeniz´in ayakta kalan son Antik Tiyatrosu için çalışma ve projelerimiz devam ediyor. Ayrıca sanayi alanındaki yatırımlara da bir yenisi daha eklendi ve 4. Organize Sanayi Bölgemizin yapımına başlandı" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Kenan İpek de yaptığı açıklamada Düzce´nin gözle görülür bir potansiyele sahip olduğunu ve bu şansı da iyi değerlendireceğinden emin olduğunu belirtti.

Ziyaret sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Bakan İpek ve beraberindeki HSYK 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz´a Düzce has el sanatlarından tel kırma işi birer tablo hediye etti.