HAZİRAN AYININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı birinci birleşimi yapıldı. Belediye Meclis Salonu´ndaki birleşimin ilk oturumuna Belediye Meclis Başkan Vekili Selahattin Sert başkanlık yaptı.

Haziran ayının ilk toplantısında 7 gündem maddesi ele alındı. İmar planı tadilat taleplerinin ağırlıklı gündem maddelerinin tamamı, ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda gündeme ilave olarak ´ilan, reklam ve tabela yönetmeliği´  ile ´servis araçları yönetmeliği´ görüşüldü. Her iki konu da Bütçe komisyonuna havale edildi.

Toplantıdaki diğer gündem maddelerinin komisyon raporlarının görüşülmesi için Haziran ayı ikinci oturumunun 9 Haziran tarihinde yapılması kararlaştırıldı.