KELEŞ ÖNEMLİ BİR BAŞARI DAHA ELDE ETTİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye başkanları birliğinin genel başkanı oldu.

Yüzlerce belediye başkanının üye olduğu birliğin başkanlığına oy birliği ile seçilen Keleş, elde ettiği bu sıfatla Ankara bürokrasisinde ve siyaset arenasında daha güçlü bir hale geldi.

Keleş artık sadece Düzce´nin değil, yüzlerce belediye başkanının da başkanıdır.

Belediyecilikte ve siyasette basamakları emin adımlarla çıkmayı sürdüren Keleş, Ankara´da bir otelde yapılan toplantıda büyük itibar gördü.

Keleş´in belediye başkanları birliği başkanı olduğu toplantıya Ankara siyaset ve bürokrasisinden üst düzey isimler, Düzce milletvekilleri, Düzce´nin ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları da katıldı.

Böylesine yoğun bir katılım, Keleş´e ve üstlendiği yeni göreve verilen önemin bir ifadesiydi.

O toplantıya katılan biri olarak şunu farkettim; Keleş, önümüzdeki süreçte Düzce ve Ankara´da siyasette önemli bir aktör olacak.

Keleş´in hem belediye başkanı, hem siyasetçi olarak popülaritesi bu tezimi kuvvetli bir şekilde destekliyor.

Çünkü görünen köy kılavuz istemez!

( Mustafa Armutçu/ 22 Haziran 2015/ Pusula Gazetesi)