BAŞSAVCI VEKİLİNDEN BAŞKAN KELEŞ´E VEDA ZİYARETİ

HSYK tarafından açıklanan tayin sonrası veda ziyaretlerine devam eden Düzce Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

HSYK tarafından açıklanan tayin sonrası veda ziyaretlerine devam eden Düzce Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığında görevine devam eden ve yaz kararnamesi ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret ederek veda etti.

Düzce´yi hiç unutmayacağını belirten Cebeci, şehirden aldığı tecrübenin kendisi için önemli olduğunu belirtti. Başkan Keleş de Cebeci´ye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.