RIHTIM CADDESİ GENİŞLETİLDİ

Düzce çevre yolu üzerinde önemli bir konuma sahip Rıhtım Caddesi´nde bir şerit daha trafiğe açıldı. Düzce Belediyesi tarafından söz konusu bölgede asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Düzce Belediyesi tarafından asfaltlamaya yönelik yaz programı sürdürülüyor.Program kapsamında çevre yolu ve şehir trafiği açısından önemli bir konuma sahip Rıhtım Caddesi´nde, Eski Hal Kavşağı olarak bilinen bölgede yol genişletilerek asfaltlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan asfaltlama kısa sürede tamamlanacak. Bu arada da Şaguç Köprüsü Kavşağı´nda asfaltlama ile birlikte çevre düzenlemeleri de yapılıyor.