HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

DÜZCE BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.

Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı´nın birinci gününde gerçekleşen Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Baro Başkanı Ali Dilber, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, TSO Başkanı Fahri Çakır, Belediye İş Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli,  MÜSİAD İl Başkanı İsmail Çakmak, DÜZDEF Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Düzce Belediyesi Birim Müdürleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzcelilerin Ramazan Bayramı´nı kutlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, dini bayramların önemine değindi.

Başkan Keleş, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerifi uğurladık. Oruçlarımızı tuttuk, sahurumuzu yaptık. Rahmet ve bereket ayını doya doya yaşadık. Bu güzel günde burada olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Yüce Allah´tan bizleri gelecek yılki Ramazan Bayramı´na da ulaştırmasını niyaz ediyorum. Toplumumuzda özellikle dini bayramlar önemli günlerdir. Günümüzde sıla-i rahim yapmak, mezar ziyareti yapmak artık önemini yitirmeye başladı. Bunun sebebi gelişen teknoloji, sosyal medya ve iletişim araçları olsa da bizler için, tüm Müslüman alemi için yüz yüze bayramlaşmak önemlidir. Bu sebepten ötürü buraya gelen herkese şükranlarımı sunuyorum. " dedi.

Başkan Keleş, Düzce Belediye personeline de uzun Ramazan günlerinde gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti.

Keleş, "Belediye personelimiz Ramazan ayı boyunca oruç zahmetinin ikiye katlanması pahasına da olsa görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Bu sebepten kendilerini kutluyorum.  Belediyecilik insana hizmetin, şehre hizmetin en önemli gerekliliğidir. Personelime bu bakımdan teşekkür ediyorum." dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in bayramlaşma konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, TSO Başkanı Fahri Çakır ve Belediye İş Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli Düzcelilerin Ramazan Bayramı´nı kutlayarak huzur, sağlık, bereket ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Konuşmaların ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.