ALİ GÜNEY´İN ACI GÜNÜ

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney´in babası Temel Güney, Cumayeri Merkez Camii´nde kılınan öğle namazının ardından Cumayeri Merkez Mezarlığına defnedildi.

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney´in babası Temel Güney vefat etti. 26 Temmuz Pazar günü Cumayeri Merkez Camiinde düzenlenen cenaze törenine Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli, ilçe ve belde belediye başkanları, Düzce ve Cumayeri protokol üyeleri, Düzce Belediyesi Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Düzce Belediyesi Birim Müdürleri, muhtarlar, belediye personelleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel Güney, Cumayeri Merkez Camiinde kılınan öğle namazının ardından Cumayeri Şehir Mezarlığına defnedildi.

Merhuma Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz.